Hulp bij helpen van anderen

BlijNieuws_logos_helpen_anderenMensen helpen die zorg nodig hebben (bijvoorbeeld zieke buurman, hulpbehoevende vriend of een ouder die verzorging nodig heeft), maakt blij. Drie websites die dit ondersteunen.

CONTACTDAYS
ContactDays is een website die (chronisch) zieken, familie en vrienden helpt om met elkaar in contact te komen en te blijven. De zieke kan zijn omgeving op een eenvoudige manier informeren over hoe het gaat. Familie en vrienden kunnen gemakkelijk zien hoe ze de zieke kunnen steunen. ContactDays wil helpen voorkomen dat zieken geïsoleerd raken en ze hun sociale leven teruggeven.
Meer info: www.contactdays.nl

WIEZIET
Wieziet is een website om te communiceren over bijvoorbeeld een ouder die verzorging nodig heeft, een kind in het ziekenhuis of een hulpbehoevende vriend of buurman. Meer info: http://wieziet.nl

SHARE CARE
ShareCare Zorgsite is een website voor het plannen van bezoek, het doorgeven van informatie en het afstemmen van zorgtaken. De site heeft applicaties waarmee mensen elkaar kunnen leren kennen, elkaar kunnen helpen en voor elkaar kunnen zorgen.
Meer info: http://www.sharecare.nl

2013-03-23T11:13:54+00:00 25 maart 2013|Blij-initiatief|

Eén reactie

  1. Ingrid 10 juni 2013 om 10:59

    Nog een tip die past in dit rijtje: http://www.Zorgvoorelkaar.com. Op deze website kunnen mensen gratis een hulpvraag plaatsen op het gebied van zorg en welzijn of heel gemakkelijk een ander in de buurt helpen! Samen zorg je er zo voor dat iedereen de zorg en hulp krijgt die iedereen verdient.

Reacties zijn gesloten.