Instock heeft in 3 jaar al bijna 300.000 kg verspild voedsel de heerlijkse maaltijden bereid in haar restaurants. Instock in 3 punten: 1. EEN DERDE VAN HET VOEDSEL WORDT VERSPILD Wereldwijd is dat 1,3 miljard ton kilo per jaar! Eten weggooien gebeurt in de gehele voedselketen. Wij willen hier verandering in brengen door voedselverspilling letterlijk én figuurlijk op de kaart te zetten.. 2. WIJ HALEN ONVERKOCHTE PRODUCTEN OP BIJ PLAATSELIJKE ALBERT HEIJNS EN ANDERE PRODUCENTEN. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is. 3. DE CREATIEVE INSTOCK CHEFS MAKEN HIER HEERLIJKE GERECHTEN VAN. Elke dag is het een verrassing wat de ‘Oogst van de Dag’ is. Niet alleen voor jou als gast, maar ook voor onze chefs! En dat improviseren, dat kunnen zij wel. Inmiddels hebben we al zoveel kilo’s aan eten gered: 281.892 kg. Delen is vermenigvuldigen. BlijNieuws!