© natasja van alphen

© natasja van alphen

Hartverwarmende actie HELP JE MEDEMENS DE KOU DOOR!! van Natasja van Alphen uit Tilburg: zij breide 60 sjaals en hing die aan lantarenpalen in Tilburg om gratis mee te nemen voor daklozen. Ze deelde haar actie op Facebook en haar initiatief werd honderden keren gedeeld. Natasja op de Tilburg-Facebookpagina: Momenteel ben ik in Tilburg sjaals aan het ophangen . Ik heb er in het wilhelminapark , bij het station en onder viaducten opgehangen en hier wordt al gretig gebruik van gemaakt, want ik kan ze iedere keer weer aanvullen 😉 Het is een gift voor de daklozen en minder bedeelden die de barre winterkou moeten trotseren. Helemaal als de temperaturen onder het vriespunt dalen kunnen ze veel warmte bieden. Ik hang er een briefje aan met de volgende tekst: ‘Ik ben niet kwijtgeraakt. Neem me gerust mee als je het koud hebt. Want ik hang hier om je warmte te geven’. IK KAN NIET IN MIJN EENTJE DOOR HEEL TILBURG VOOR DE DAKLOZEN ZORGEN !! HELP JE MEE ?? GRAAG DELEN !! PS wel zorgen dat je het weer in de gaten houd. Wel of niet overdekt weghangen, de sjaals moeten droog blijven. Delen is vermenigvuldigen 🙂 BlijNieuws!